Champagne bar Santéssa tapahtuu:

LAHJAKORTIT
Valmistujaisiin, ylioppilaille sekä muihin pieniin muistamisiin.
Haluamallesi summalle.
VIINIKOULUTUS
Santessa alkaa laadukas viinikoulutus syksyllä 2020. Tutustutaan tärkeimpiin viinialueisiin, rypäleisiin ja alueen viineihin , huipentuen kurssimatkaan Champagnen alueelle keväällä 2021. Syyslukukaudella kokoonnumme 7 kertaa .Keväällä 7-8 kertaa. Koulutus sopii viiniharrastajille , ravintolan ammattilaisille ja yrityksille, myös heidän omana ryhmänä. Ilmoittautuminen/ aikataulut aukeaa heinä-elokuun vaihteessa . (paikkoja on rajoitetusti) . Lisätietoja sante@champagnebarsante.fi.
Kouluttajana Tomi Naarvala DipWSET,FWS,SWS / www.wineserver.fi
Elokuu 2020 Osa-aikainen tarjoilija otetaan työsuhteeseen samppanjoiden ja maahantuonnin pariin. Aikaisempi ravintola- alan työskentely katsotaan eduksi. Kassakokemus välttämätön. Työ on ilta -ja viikonloppuisin, sopii hyvin opiskelijalle. Työaika sopimuksen mukaan .Hakemukset sante@champagnebarsante.fi
SANTEVIN
Meidän maahantuonnin tukkukauppaan voit tutustua www.santevin.fi . Alkon Tilausvalikoimassa on 18 herkullista samppanjaamme kuluttajille tilattavissa lähimpään Alkon myymälään ympäri Suomen. Ravintoloille ja tapahtumajärjestäjille pidämme maistelutilaisuuksia Santessa ja kuljetuspalvelumme toimii koko Suomen alueella. Ota Yhteyttä sante@champagnebarsante.fi tai 0400858213/Tuula
SANTE AVOINNA
Champagne Bar Sante avoinna ti 23.6-> normaalisti. TI-TO 16-23 PE 16-01 La 14-01. Aukioloaika saattaa vaihdella kysynnän mukaan .
Seuraamme viranomaisten antamia aukioloaika- ja muita rajoituksia koskevia ohjeita ja määräyksiä. Pidämme huolta turvallisesta ja puhtaasta ravintolaympäristöstä. Asiakkaille on tarjolla käsienpesua ja käsidesiä. Toivomme että tulet asiakkaaksi vain terveenä, mekin olemme töissä terveenä. Pöytävarauksiakin otetaan vastaan ja toivotamme lämpimästi Teidät tervetulleiksi ravintolaamme.
SAMPPANJAGOLF
Champagne Bar Sante ja Santevin järjestää rennon golf kilpailun 30.7 klo 9.00 Nokia River Golfissa Rock-kentällä.
Ilmoittautuminen alkaa lähempänä tapahtumaa . Tule mukaan swingaamaan pullo samppanjaa.
lisätietoja sante@champagnebarsante.fi
Grand Champagne Helsinki
Santen perinteinen samppanjamatka mahtavaan samppanjatapahtumaan www.grandchampagnehelsinki.fi
La 17.10.2020 lähtö Tampereelta klo 10 ,paluu klo 18 Helsingistä. (takaisin Tampereella n.klo 20.00) Lisätietoa tikkanen.tuula@elisanet.fi hinta 50€ ,varaus maksua vastaan .Sisältää matkan ja pääsylipun tapahtumaan. Huomaa uusi ajankohta !!
TASTINGIT
CHAMPAGNE TAITTINGER siirretty syksylle!!!! Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
sante@champagnebarsante.fi
Tuula /+358400858213

www.santevin.fi
santevin@santevin.fi

Yrityksille järjestämme myös tastingeja ,kysy tarjous