Viinikoulu KUOHUVIINIT, valmistusmenetelmät Ke 26.3.2025 klo 18.00
Kuohuviinejä maailmalta . Tule kuulemaan uusimmat trendit ja maistamaan erilaisia kuohuviinejä eri valmistusmenetelmällä eri puolita maailmaa.
Mitä ovat Impregnointi (hiilidioksidin lisääminen viiniin), siirtomenetelmä, tankkikäyminen ja samppanjamenetelmä eli perinteinen menetelmä. Valta osa maailman laadukkaimmista ja arvostetuimmista kuohuviineistä valmistetaan samppanjamenetelmällä.
Onko vaikutusta makuun jos rypäle on sama mutta eri alueelta tai eri valmistusmenetelmä.
Illan päätteeksi Viinikoulun kevään kurssikoe .. ja .päätteksi "kevätjuhla" Santessa .
Kouluttajana Dip WSET Tomi Naarvala/ Wineserver.
Koulu alkaa klo 18 . Champagne bar Sante. / Koulu Hatanpäänvaltatie 2, Tampere
53,00 €